Politsei otsib inimeste abiga kahju tekitajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Muru tänaval on katki sõidetud surnuaeda ümbritsev aed.
Tartus Muru tänaval on katki sõidetud surnuaeda ümbritsev aed. Foto: Politsei

Avariipolitseinikud paluvad inimeste kaasabi, et selgitada välja mitmete Tartus juhtunud liiklusõnnetuste põhjustajad.

Möödunud kuul, 28. jaanuaril sõideti Tartus Pirni tänaval otsa elektrikilbile. Kahju tekitaja lahkus sündmuskohalt, vahendas Lõuna prefektuur.

Laupäeval, 1. veebruaril teatati politseile, et Tartus Ringteel asuva kaubanduskeskuse parklas sõideti otsa sõiduautole Ford Mondeo. Süüdlane lahkus sündmuskohalt.

Esmaspäeval, 3. veebruari hommikul juhtus liiklusõnnetus Tartus Näituse ja Lehola tänava ristmikul, kus punakat värvi sõiduauto koos järelhaagisega pööras Näituse tänavale. Liiga suure kiiruse tõttu libises järelhaagis vastassuunavööndisse, kus põrkas vastu sõiduautot Volkswagen Passat. Haagisega sõiduauto lahkus sündmuskohalt kahju korvamata.

Esmaspäeva hommikul, 3. veebruaril avastati, et Tartus Muru tänaval on katki sõidetud surnuaeda ümbritsev aed. Kokkupõrke tagajärjel purunesid aialipid ning metallpostid. Kahju põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

Samuti esmaspäeval, 3. veebruaril kella 11 ajal sõideti Tartus Vaksali tänava alguses otsa tänavavalgustuspostile, mis kukkus ümber. Seegi kahju põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud avariidest pealt nägema või oskavad anda muud kasulikku infot, palutakse võtta ühendust Lõuna prefektuuri avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles