Avarii teinud mees ässitas politseinikele koera kallale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käerauad
Käerauad Foto: Meelis Tomson/Õhtuleht

Võrus vastu posti sõitnud mees muutus vägivaldseks nii avariist teataja kui ka tema kinni pidanud korrakaitsjate suhtes.

Lõuna prefektuuri kirjelduse järgi sõitis Ford Focus 30. jaanuaril Võru linnas Karja tänaval vastu posti. Seda nägi pealt 41-aastane mees, kes teavitas juhtunust politseid.

Autoga vastu posti sõitnud 45-aastane mees ägestus teadmisest, et liiklusõnnetuse pealtnägija teavitas juhtunust politseid ning ründas teda. Teataja ründe käigus vigastada ei saanud.

Seejärel istus Fordi juht uuesti rooli ning sõitis sündmuskohalt mööda Kreutzwaldi tänavat minema. Teataja informeeris taas politseid ning mõni aeg hiljem peatas patrull kirjeldustele vastava sõiduki Põlvamaal Maaritsas.

Ootamatult lasi 45-aastane mees oma sõidukist lahti koera ja jooksis ise politseinike eest minema. Korrakaitsjad said mehe kätte umbes 20 meetrit eemalt põllult.

Kinnipidamise käigus sai mees vigastada ning meedikud andsid talle sündmuskohal esmaabi. Seejärel peeti ta kinni kahtlustatavana kuriteos kinni ning toimetati jaoskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles