Lastekunstikool viis loomingut Lätti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu lastekunstikooli joonistustund. Illustreeriv foto.
Tartu lastekunstikooli joonistustund. Illustreeriv foto. Foto: Kristjan Teedema

Valka lastekunstikoolis saab vaadata 5. märtsini Tartu lastekunstikooli töötajate näitust «Teisel pool piiri».

«Tartu lastekunstikooli õpetajad on üks igavesti andekas seltskond. Kahjuks võtavad töö ja pere paljude elust liiga suure tüki, et kunstiga iga päev tegeleda ja regulaarselt näitusi korraldada,» märkis sama kooli õppejõud Margus Kiis.

Kui aga õpetajad saavad võimaluse oma teosed ühisnäituseks välja panna, on tulemus Kiisi sõnul kirju, kuid muljetavaldav. «Ja kooli näitusel ei osale mitte ainult õpetajad, vaid ka direktor, majandusdirektor, õppejuhataja ja galerist, kellest mitmel on kunstnikutaust ja/või -haridus,» lisas ta.

Valka linnas näitusel on teiste hulgas esindatud Enn Tegova, Eve Teesaare, Kaja Tamme, Eike Epliku, Eve Luige, Tiina Kuusi, Eve Eesmaa, Marina Aleksejeva, Hando Tamme, Kristina Tamme, Epp Pilve, Katrin Musteikise, Piret Viirpalu ja Reeli Kõivu looming.

Näha saab ka Tartu lastekunstikooli galeristi Evelin Salumaa (kunstnikunimega Huupi) ja kooli direktori, seni digigraafikuna tuntud Aadi Tegova teoseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles