Gert Kullamäe: peame täna olema eriti tähelepanelikud

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti liiga korvpallikohtumine TÜ/Rocki ja Riia Baronsi vahel, mille tartlased võitsid 102:66.
Balti liiga korvpallikohtumine TÜ/Rocki ja Riia Baronsi vahel, mille tartlased võitsid 102:66. Foto: Rein Murakas

Kuigi TÜ/Rocki tänane eurosarja vastane Gaz Metan Medias jäi alla nii Samaara kui Antwerpeni meeskonnale, ei tohi Rocki peatreeneri sõnul Rumeenia võistkonda alahinnata.

«Neil on selg vastu seina ja nad tunnetavad seda isegi. Sellepäraste peame meie olema eriti tähelepanelikud ja valmistuma sama tõsiselt nagu eelnevateks mängudeks,» ütles Gert Kullamäe. Ta tõdes, et ei saa eeldada, justkui oleks Rumeenia võistkond alagrupis kõige nõrgem.

Rock kohtus Gaz Metaniga ka eelmisel eurosarja hooajal ning siis saadi kaotus nii kodus kui võõrsil. Tollasest meeskonnast on alles rumeenlasest peatreener Marcel Dan Tenter ja ka paar mängijat. Nende hulgas 190 sentimeetrine tagamängija Rares Mandache, kes põhjustas tartlastele palju meelehärmi.

Kullamäe andmetel on aga viimane vigastatud ning Tartusse ei sõitnud. Samuti jäi Tartusse tulemata 210-sentimeetrine nigeerlane Augustine Okosun. «Minu teada on neil koosseisuga probleeme. Mõni mees on saanud vigastada ja mõni mees ei saanud viisat,» rääkis peatreener.

«Eks näeb, kes meil üldse vastas on,» märkis Kullamäe. Ta tõdes, et selline teadmatus teeb mänguks ettevalmistuse keeruliseks.

Gaz Metani lühike pink peaks mängima Rocki kasuks. «Kui luureandmed õiged, siis võib juhtuda, et nad mängivad selle mängu üldse 5-6 mehega. Meil on aga pikk pink ja me peaksime selle ära kasutama,» sõnas Kullamäe, kes vastaste kohta infot otsides suhtles ka Rumeenias mängiva Reinar Hallikuga.

Gaz Metani võtmemängijateks pidas Kullamäe kahte ameeriklasest tagamängijat, Kyle Shilohi ja Willie Kempi. «Pall käib palju nende käest läbi ja nad mõlemad on meeskonna top scorer 'id. Ka individuaalselt on nad head ja nendega tuleb raske tööpäev,» lausus ta.

Rocki enda seis on aga hea. Vahepeal kerge külmetushaigusega kimpus olnud Gert Dorbek on Kullamäe sõnul mänguks valmis. «Ta jättis mõned treeningud vahele, aga täna (eile – toim) hommikul oli trennis. Kui vahepeal midagi ei juhtu, on kõik kaksteist meest rivis,» ütles ta. Mäng algab kell 19 Tartu ülikooli spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles