Politsei palub rattaõnnetuse pealtnägijate abi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratas. Foto on illustreeriv.
Jalgratas. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Laupäeva päratlõunal lamas Tartu kesklinnas pikali maas jalgrattur ning kohale kutsuti kiirabi ja politsei. Et aga mees oli joobes ega suutnud juhtunu kohta selgitusi anda, ootab politsei informatsiooni õnnetuse pealtnägjailt.

Vigastada saanud jalgratturist sai politsei teate 25. jaanuaril kella 15 ajal. Riia ja Turu ristmikul oli viga saanud 26-aastane jalgrattur. Pedaalija ise ei osanud paraku öelda, mis asjaoludel ta kukkus. Ta väitis, et ei mäleta sedagi, kas ta lükkas õnnetuse hetkel ratast käekõrval või sõitis sellega.

Kiirabi andis mehele esmaabi ja ta lubati kodusele ravile. Täna, pisut paranenuna, arvas jalgrattur, et jalakäija astus talle ette. Politsei uurib nüüd juhtunu asjaolusid ja püüab saada selgust linna turvakaamera salvestustest.

Kui keegi juhtus seda õnnetust pealt nägema ja oskab anda infot, mis aitaks õnnetuse põhjuseid täpsustada, palub politsei sellest teada anda telefonidel 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles