Noori tööotsijaid oodatakse koolitusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle aasta algul on Tartus taas noortele tööotsijatele tasuta praktiline koolitus «Kuidas jõuda oma unistuste töökohani».

Koolituse maht on 121 tundi ning selle käigus saab osaleja teada rohkem enda võimaluste ja tööturu kohta ning julgust teha häid valikuid.

Teemad on ettevalmistus tööotsinguks (34 tundi), töövestlus (videotreeningu meetod, 19 tundi), tööõigus (16 tundi), karjääri planeerimine (16 tundi), arvuti kasutamine tööotsingul (6 tundi) ja tööklubi (30 tundi).

Koolitusele järgneb tööpraktika, et omandada praktilisi teadmisi ja tööturul vajalikke kogemusi ning saada soovitaja või kontakte tööelus. Tööpraktika on juhendaja toel töötamine ettevõttes. Vajaduse korral on pärast koolitust võimalus minna erialasele kursusele.

Kogu koolitus on tasuta, osalejate sõidukulud hüvitatakse, koolitusel on tasuta toitlustus.

Infotund koolituse kohta on 22. jaanuaril kell 13 Tartus avatud hariduse liidu ruumides (Lutsu 14a, II korrus), eelregistreerumine telefonil 507 1599 või 526 5488.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles