Kutsehariduskeskus alustab talvist vastuvõttu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaated Tartule ülevalt. Tartu kutsehariduskeskus.
Vaated Tartule ülevalt. Tartu kutsehariduskeskus. Foto: Margus Ansu

Tartu kutsehariduskeskus ootab tänasest kuni 24. jaanuarini uusi õppijaid kokku kümnele erialale.

Keskhariduse baasil saab õppima asuda juuksuri, kondiitri, mehhatroonika, müügikorralduse, puhastustööde juhtimise, CNC operaatori, rätsepatöö, autodiagnostika ja turismikorralduse erialadel.  Puhastusteenindaja erialal õppimiseks eelnevat haridustaset määratud ei ole, teatas kooli turundusjuht Kaire Mets.

Talvist vastuvõttu iseloomustab suurem sessioonõppe ja mittestatsionaarse õppe osakaal, mis võimaldab õppimaasumist ja erialaoskuste omandamist ka töö kõrvalt, rääkis direktori asetäitja õppealal Liivi Raudsepp. Tema kinnitusel on täiskasvanud õppijate huvi praktilisi kutseoskusi omandada üha kasvav.

Sessioonõppe vormis, kus õppetöö on korraldatud perioodiliste õppesessioonidena, saab õppida kondiitri, müügikorralduse, turismikorralduse ning esimest korda ka autodiagnostika erialadel. Mittestatsionaarses õppevormis saab omandada puhastusteenindaja või puhastustööde juhtimise kutseoskused.

Dokumente võetakse vastu Kopli 1A – 152 tööpäeviti kell 9 -15 või elektroonselt e-vastuvõtu keskkonnas. Vastuvõtuinfot saab ka veebilehelt http://khk.ee/vastuvott.

Õppetöö algab juba 3. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles