Arvukalt avariisid ootab pealtnägijate ütlusi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva maantee ja Puiestee tänava ristmikul vasakpöörde võimalust oodanud Toyota Hiace väikebussi kriipis ära veoauto, mille juht põgenes sündmuskohalt.
Narva maantee ja Puiestee tänava ristmikul vasakpöörde võimalust oodanud Toyota Hiace väikebussi kriipis ära veoauto, mille juht põgenes sündmuskohalt. Foto: Politsei

Politsei palub pealtnägijate abi mitmete Tartu linnas ja maakonnas juhtunud liiklusõnnetuste asjaolude selgitamiseks.

19. detsembril sõideti Tartus Turu tänaval asuva Zeppelini parklas otsa sõiduautole Chevrolet. Otsasõitja lahkus sündmuskohalt, teatas Lõuna prefektuur.

Samal päeval sõideti Tartus Põllu tänaval otsa sõiduautole Volvo V70. Seegi otsasõitja lahkus sündmuskohalt. Nagu ka autojuht, kes samal päeval mõlkis Tartus Põhja puiesteel sõiduautot Audi 80.

19. detsembril juhtus veel üks avarii Tartus Narva maantee ja Kruusamäe tänava ristmikul sõiduauto Volvo V70 ja Saabi vahel. Juhid ei saa süüs osas kokkuleppele.

18. detsembril sõitis Tartus Narva maantee ja Puiestee tänava ristmikul seni tuvastamata veoauto otsa vasakpöörde võimalust oodanud Toyota Hiace väikebussile. Veok lahkus sündmuskohalt.

16. detsembril sõideti Tartus Kalda tee Maxima parklas otsa sõiduautole Ford. Süüdlane lahkus sündmuskohalt. Samal päeval põgenes sündmuskohalt ka juht, kes rammis Tartumaal Rõngu alevikus Tartu maantee ääres asuva Olerexi tankla parklas sõiduautot Renault Kango.

15. detsembril sõitis Tartumaal Tartu-Jõgeva maanteel Müta bussipeatuse lähistel möödasõitu teinud tume BMW otsa sõiduautole Volkswagen Golf. Otsasõitja keeras otsa ringi ja liikus tagasi Jõgeva poole.

13. detsembril sõideti Tartus N. Lunini tänaval otsa sõiduautole Škoda Roomster. Kahju põhjustaja lahkus sündmuskohalt. Samal päeval põgenes ka see juht, kes rikkus Tartus Jaama tänaval sõiduauto Ford Focuse.

Kõigil, kes juhtusid pealt nägema mõnda kirjeldatud liiklusõnnetustest, palutakse võtta ühendust Tartu avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles