Linn ootab kultuurikandja kandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsuse kultuuriosakond ootab 20. detsembrini ettepanekuid, keda tunnustada tänavuse loomingulise tegevuse eest Tartu kultuurikandja aunimetusega. Niimoodi tunnustatakse loovisikuid ja loomingulisi kooslusi, kelle tegevus on kodulinna kultuurielus silma paistnud, 13. korda.

Aunimetused antakse välja järgmistes kategooriates: aasta kultuurisündmus, aasta kutseline kooslus, aasta harrastuslik kooslus, aasta teose looja või esitaja, aasta rahvakultuurikandja, aasta noor kultuurikandja, aasta kultuurikorraldaja, aasta kultuurikajastaja, aasta uustulnuk ja aasta kultuurisõbralik ettevõte.

Kandidaate võivad esitada nii eraisikud kui ka organisatsioonid piiramatul arvul. Kultuurisõbraliku ettevõtte puhul võetakse arvesse vaid kultuuriorganisatsioonide ettepanekuid.

Esildised peavad sisaldama aunimetuse kategooriat, üldandmeid kandidaadi kohta, kompaktset ülevaadet tema loomingulisest tegevusest käesoleval aastal ning argumenteeritud põhjendust.

Lisada tuleb ka esitaja nimi ja kontaktandmed. Tähtis on, et esildise tekst oleks sisutihe, esitaks komisjonile motiveeritud selgituse kandidaadi saavutuste kohta ja tooks esile, miks just see isik, kooslus või sündmus väärib aunimetust Tartu kultuurikandja 2013.

Ettepanekuid saab esitada veebis aadressil bit.ly/kultuurikandja2013, meilitsi aadressil elo.vilks@raad.tartu.ee või postiaadressil Tartu linnavalitsuse kultuuriosakond, Raekoja plats 12, Tartu 51004.

Auhinnatseremoonia tuleb veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles