Tartumaal sõitis auto jõkke

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Tartumaal Reolas, kus juhitavuse kaotanud auto paikus jõkke.
Liiklusõnnetus Tartumaal Reolas, kus juhitavuse kaotanud auto paikus jõkke. Foto: Politsei

Pühapäeva õhtul said päästjad teate, et Ülenurme vallas Reolas on auto sõitnud Porijõkke ning kohapeal võidakse vajada abi.

Lõuna päästekeskuse kinnitusel saabus väljakutse 15. detsembril kell 18.27. Kohapeal selgus, et inimesed olid külili vees asunud autost ise välja saanud.

Päästjad andsid ühe kannatanu üle kiirabile. Praegu on teada, et tõsiseid vigastusi inimene ei saanud.

Lõuna prefektuuri kinnitusel sõitis Audi A4 jõkke Põlva-Reola maantee 34. kilomeetril. Põlva poolt Reola suunas liikunud sõiduauto Audi A4, mida juhtis 23-aastane Kaarel, kaotas libedal teel sõiduki üle kontrolli ja sõitis paremale poole teelt välja jõkke. Sõiduk paiskus külili.

Tartu avariipolitseinikud selgitasid, et sõiduauto juht olid kaine, sõiduauto rehvid vastasid kehtestatud nõuetele ning sõitjal oli turvavöö kinnitatud.

Liiklusõnnetuses sai kergemaid vigastusi sõiduauto juht, kelle meedikud toimetasid TÜ Kliinikumi. Sealt lubati ta pärast esmaabi kodusele ravile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles