Tunnistajate abiga saab politsei lahendada hulga avariisid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tundmatu sõiduk rikkus Varnjas traataia.
Tundmatu sõiduk rikkus Varnjas traataia. Foto: Politsei

Politsei palub pealtnägijate abi mitmete hiljutiste Tartus ja Tartumaal juhtunud liiklusõnnetuste asjaolude selgitamisel.

3. detsembril sõideti Tartus Rahu tänaval otsa sõiduautole BMW, mille sai kahjustada vasak külge. 5. detsembril sõideti aga Elvas Karja tänaval otsa sõiduautole Citroen Xsara, teatas Lõuna prefektuur.

6. detsembril sai politsei teate, et  Tartus Sadama tänaval on kolme päeva jooksul otsa sõidetud elektriautole Nissan Leaf, millel sai kahjustada tagastange vasak nurk.

8. detsembril sai politsei teate, et Varnjas Järve tänaval sõitis tume sõiduauto maha võrkaia ja metallpostid ning lahkus seejärel sündmuskohalt.

9. detsembril on Tartus Kiigemäe ja Männimetsa teede ristmikul seni tuvastamata sõiduk sõitnud otsa metallpostile.

10. detsembril juhtus Tartus Riia tänaval liiklusõnnetus, kus põrkasid reavahetusel kokku sõiduautod Volkswagen Polo ja BMW maastur. Sõidukite juhid ei saa süü osas kokkuleppele. Samal päeval sai politsei veel teisegi avariiteate: Tartus Ropkamõisa tänaval sõitis tundmatu sõiduauto otsa pargitud sõiduautole Audi A6.

11. detsembril vajus sõiduauto Volkswagen Sharan Tartus Jaama tänaval kallakul otsa tema taga seisnud sõiduautole Volvo, mille sai kahjustada numbrialus ja esistange. Volkswageni juht lahkus sündmuskohalt.

Samal päeval sai politsei teate, et Tartus Metshaldja tänaval on otsa sõidetud sõiduautole BMW, millel sai kahjustada parem külg. Aardla tänaval asuva kortermaja juures sõideti otsa aga sõiduautole Mitsubishi Lancer, millel sai kahjustada kapott.

11. detsembril kella 15.40 paiku juhtus Tartus Võru ja Rahu tänava ristmikul liiklusõnnetus, kus sõiduauto Škoda ei andnud esialgse info kohaselt vasakpöördel teed mööda ülekäigurada sõiduteed ületanud inimesele. Liiklusõnnetuse tagajärjel kukkus jalakäija maha ja sai kergemaid vigastusi. Mõlemad liiklusõnnetuse osapooled lahkusid sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid pealt nägema mõnda kirjeldatud liiklusõnnetustest, palutakse võtta ühendust Tartu avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles