Tartu tapatöös kahtlustatavat pole vahistatud

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus oli põleva auto all surnukeha ning lähedalasuvas korteris süütas hukkunu sõbranna enda ja lapse.
Tartus oli põleva auto all surnukeha ning lähedalasuvas korteris süütas hukkunu sõbranna enda ja lapse. Foto: Kristjan Teedema

Eileöise Tartu tapatöö tõenäoline toimepanija, 33-aastane Eleri on endiselt haiglas, mistõttu pole prokuratuur tema vahistamist taotlema asunud.

«Kui inimene on raviasutuses, siis isegi kui esitatada vahistamistaotlus, poleks teda võimalik vahistada. Seetõttu niikaua seda ka ei esitata. Kui pääseb välja, siis küsimus tuleb arutlusele,» ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina.

Ta täpsustas aga, et Eleri ei ole praeguse seisuga isegi kahtlustatavana üle kuulatud, nii et teda pole õige nimetada ka kahtlusaluseks.

Menetluse käigu detaile ei soovi prokuratuur avalikustada.

Eile öösel leiti Tartus Lääne tänaval põleva sõiduki alt 30-aastase Sigriti surnukeha.  Naise tapmises kahtlustatakse 33-aastast Elerit, kes oli samal ajal lähedalasuvas korteris enda ja oma 3-aastast poja põlema süüdanud. Politseinikel ja päästjatel õnnestus väikelaps ja naine tulest päästa. Esialgse versiooni järgi oli Eleri Sigriti kägistanud, surnukeha tekkidesse mässinud, tagurdanud auto surnukeha peale ja sõiduki süüdanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles