Tartus tapetu õde: Sigrit kannatas koduse terrori all

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigridi õde TV3 «Seitsmestes uudistes»
Sigridi õde TV3 «Seitsmestes uudistes» Foto: TV3

Tartus eile öösel tapetud ja auto all süüdatud naise Sigriti õde rääkis TV3 Seitsmestele uudistele, et naised elasid koos juba pikka aega, kuid viimasel ajal olid neil väga suured tülid.

«Eleri kohtus taga kümme aastat tagasi. Ma ei teagi,mis kaudu, aga kuidagi said nad tuttavaks ja siis hakkasid koos lihtsalt elama. Midagi sobis neil omavahel, aga ma ei teagi, miks niimoodi pikalt elada koos, mis see põhjus oli...» rääkis naine.

Tema sõnul olid naiste tülid seotud sellega, et Sigrit soovis, et Eleri koliks korterist välja. «See oli õe korter, aga Eleri arvatavasti ei tahtnud minna. Õde juba pidi mujal ööbima, sest ta ei kannatanud enam seda terrorit, mis kodus ilmselt oli. Ta isegi peale tööd ei tulnud koju.»

«Mis eile toimus, selle kohta ei oska ma midagi öelda,» lisas õde.

TV3 andmetel oli tapmises kahtlustatav Eleri lastekodulaps ning väidetavalt oli tema vend end kahe nädala eest end üles poonud. See oli sündmus, mis muutis naise ebastabiilseks.

Eile öösel leiti Tartus Lääne tänaval põleva sõiduki alt 30-aastase Sigriti surnukeha.  Naise tapmises kahtlustatakse 33-aastast Elerit, kes oli samal ajal lähedalasuvas korteris enda ja oma 3-aastast poja põlema süüdanud. Politseinikel ja päästjatel õnnestus väikelaps ja naine tulest päästa. Esialgse versiooni järgi oli Eleri Sigriti kägistanud, surnukeha tekkidesse mässinud, tagurdanud auto surnukeha peale ja sõiduki süüdanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles