Tasku Rimis keevad ettevalmistused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel neljapäeval peab uus pood ostjate vastuvõtuks valmis olema ja selle jaoks on juhataja Marit Suurojal vaja praegu riiulite vahel kõvasti ettevalmistusi teha.
Järgmisel neljapäeval peab uus pood ostjate vastuvõtuks valmis olema ja selle jaoks on juhataja Marit Suurojal vaja praegu riiulite vahel kõvasti ettevalmistusi teha. Foto: Sille Annuk

Rimi tulevases müügisaalis Taskus käis eile tihe sebimine ning pooled riiulid olid juba täis ostjaid ootavaid purgisuppe, hommikusöögihelbeid ja õllepudeleid.


Kauplus avatakse 20. mail ning juhataja Marit Suuroja sõnul käib müüdava kraami välja panemine täie hooga peaaegu nädal aega.

Tasku Rimi tuleb kahest juba Tartus olevast sama keti poest väiksem. «Tuleb kodupood, kust saab värsket toidukaupa ja nipet-näpet tööstuskaupa ka,» ütles Suuroja.

Toit toob külalisi

Tihti Taskut külastav abiturient Tairi Visnapuu läheks uude söögipoodi kindlasti. «Just mõtlesin selle peale, et nii hea, kui siia Rimi tuleb. Seni pidid kõik, kes keskuses aega veedavad, mujale minema, kui süüa tahtsid osta,» rääkis ta.

Ehk toob toidupood lisa neile 9000 inimesele, kes praegu päeva jooksul Taskust läbi käivad, avaldas lootust Tasku juhataja Eveli Opmann.

Taskus tegutseva Camel Active'i meesteriiete kaupluse vanemmüüja Marge Allikas ütles, et nemad ootavad igal juhul Rimit väga ja loodavad samuti, et tänu sellele satub rohkem ostjaid ka nende juurde.
«Kliendid on öelnud, et kui Taskus oleks toidupood, tuleksid nad siia tihedamini, peale tööd on ju mugav, kui saad ühest keskusest kõik asjad,» sõnas ta.

Uuel Rimil on müügipinda 1000 ruutmeetrit, tööle võeti 40 inimest, kes kõik praegu kibedaid ettevalmistusi teha rabavad.

Pood plaanitakse avada iga päev kell 8 hommikul ja vähemalt suvel tahetakse uksed valla hoida üheteistkümneni õhtul.  

Rimi kodulehel saab hääletada toiduainete poolt, mida kõige enam Tasku Rimi lettidel näha soovitakse. Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja sõnas, et eile populaarsuselt teisel kohal olnud Eesti tomatid firmalt Sagro jõuavad müüki juba järgmisel nädalal.

Kuna Rimi on andnud ostjatele lubaduse, et enim hääli saanud toiduained tulevad müüki, pingutavad nad ka kohalike talunike aedviljade lettidele toomise nimel, lisas ta.

Kindlat otsust veel ei ole, kuid kaalumisel on võimalus, et kohalike talude porgandid-kapsad jõuaksid Tasku Rimisse otse, mitte läbi kesklao nagu teised tooted, ütles Mägioja.

Pind, kus Rimi järgmisel neljapäeval uksed lahti teeb, oli algselt mõeldud pubile Scotland Yard, kelle plaanid Tartu tulla jäid majandussurutise tõttu katki, sõnas Eveli Op­­mann.
Varem oli selles osas ka ABC kingapood, mis nüüd kolis Tasku teisele korrusele.

Uusi kohti teisigi


Rimi-esisel alal avatakse samal ajal kui toidukauplus veel Apotheka apteek, Norman Optika, Mardi lillepood ja Sony Centeri esinduskauplus.

Peagi alustavad kaks söögikohta ka kolmandal korrusel kino juures, itaalia restoran La Strada ning Leedu kunstnike projekt, kohvik KUBU. Poodidest tulevad maikuu jooksul juurde Ideaalkosmeetika ja Vildersoni kauplused.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles