Lastefond müüb veebis meeneid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõik soovijad saavad haigete laste toetuseks anda oma panuse nüüd ka sel viisil, et soetavad endale heategevusmeene TÜ kliinikumi lastefondi veebilehe vahendusel.

Esialgu on valikus termokruus, maskott Mõmmiku lõhnaseep, PÖFFi kõrvarõngad ning Mõmmiku ja PÖFFi hundiga kleepsud. Praegu saab veebilehe kaudu osta veel heategevaid jõulukaarte. Kindlasti lisandub sinna aja jooksul teisigi meeneid.

Fondi tegevjuhi Küllike Saare sõnul on lastefond Eestis esimene haigla toetusfond, kes sellisel moel meeneid pakub. «Oleme juba mitu aastat plaaninud sel viisil heategevusmeeneid müüa, nüüd lõpuks jõudsime selleni,» ütles ta. Meenete ostmiseks tuleb minna veebilehele http://lastefond.ee/lastefondist/heategevuslikud-meened, valida välja soovitud toode või tooted ning saata oma ostusoov e-posti aadressile elina.randoja@lastefond.ee.

Täpsema teabe tellimuse vormistamise ja kättetoimetamise kohta leiab samalt veebiaadressilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles