Fotokala sulpsab kliinikumis

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliinikumi jõudnud fotonäitus «Septembriilm», mida parasjagu silmitseb pensionär Jüri Aland, on omataoliste seas juba kuues.
Kliinikumi jõudnud fotonäitus «Septembriilm», mida parasjagu silmitseb pensionär Jüri Aland, on omataoliste seas juba kuues. Foto: Sille Annuk

Ülikooli kliinikumi peamajas, uksest sisse tulles paremat kätt, otse akende ees ripub 30 fotot pealkirjaga «Septembriilm».


Need on fotosõprade rühmituse Fotokala Tartu rakukese tööd. Viis meest – Janar Kulli, Jürgen Öövel, Jassu Hartsmann, Robert Laursoo ja Naatan Haamer – on püüdnud illustreerida septembrit viisil: iga päev üks pilt.

Idee sündis kuus aastat tagasi, kui mehed otsustasid valida aastast välja ühe kuu, mil nad teevad iga päev ühe pildi, võrdlevad töid ning valivad välja parima. Alustati aprillist – järgmisel aastal liiguti kuu võrra edasi. Kliinikumi jõudnud fotonäitus «Septembriilm», mida parasjagu silmitseb pensionär Jüri Aland, on omataoliste seas juba kuues.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles