Sulgpallineiud tulid Euroopa karikaetapil hõbedale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall.
Sulgpall. Foto: Sille Annuk

Möödunud nädalavahetusel Soomes Helsingis peetud Euroopa juunioride karikaetapil esinesid noored Eesti sportlased kümne riigi konkurentsis hästi.

Kõige paremini läks neidude paarismängus, kus Nõo sulgpalliklubi mängijad Kristin Kuuba ja Helina Rüütel võitsid teise koha. Finaalmängus jäädi alla Prantsusmaa paarile geimidega 12:21 ja 16:21.

Tublilt esines ka Eesti juunioride teine paar Kati-Kreet Marran (Nõo SK) ja Sale-Liis Teesalu (SK Triiton). Poolfinaali jõudmisega jäid nad jagama kolmandat kohta.

Teistes mänguliikides poodiumile ei pääsetud, kuid äramärkimist väärivad veel segapaarismängus veerandfinaali jõudnud paarid Kristin Kuuba ja Mihkel Laanes (SK Triiton) ning Sander Sauk (TÜ ASK) koos venelanna Polina Voronkoga.

Noormeeste paarismängu veerandfinaalis kaotasid  Heiko Zoober koos Sander Meritsaga (mõlemad SK Triiton) teise paigutusega Venemaa paarile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles