Linna ja maakonna lasteaedade spordipäeval lõi kaasa 752 last

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linna ja maakonna lasteaialaste spordipäev 21. novembril.
Tartu linna ja maakonna lasteaialaste spordipäev 21. novembril. Foto: Reio Laurits

Tartu Spordiselts Kalev korraldas 21. novembril juba arvult kuueteistkümnenda Tartu linna ja maakonna lasteaedade spordipäeva, millel osales mudilasi 50 lasteaiast.

Võistluste sportlikud ülesanded ette valmistanud lasteaed Helika liikumisõpetaja Tiina Kivisalu jälgis spordialade valikul mitmekülgsuse printsiipi. Programm sisaldas nii traditsioonilisi alasid (paigalt kaugushüpe, 150 m jooks) kui koordinatsiooni, tasakaalu ning osavust arendavaid harjutusi (täpsusvisked, kombineeritud teatejooks), teatas Tartu Spordiselts Kalev.

Spordipäeva on eestvedajaks on juba 16 aastat Tartu Kalevi projektijuht Piret Silm, kes tunnistas, et osalejate arv on iga aastaga aina kasvanud.

Kohtunikuna tegutsenud Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna dotsent Mehis Viru ütles, et tervislikud eluviisid ja sõprus spordiga sõlmitakse juba varases lapseeas ning sellise päeva olemasolu eelkooliealistele lastele on väga oluline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles