Selgus viis vallavanemat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartumaa viis vallavolikogu valis läinud nädala teises pooles ametisse vallavanema, kellest kolm jätkavad ametis ja kaks on uued inimesed.

Luunja vallavolikogu valis vallavanemaks tagasi Aare Andersoni, kes sai 13-liikmeliselt volikogult 12 poolthäält. Tartu ülikooli ajaloolasena lõpetanud Aare Anderson (46) kuulub Isamaa ja Res Publica Liitu, Luunja vallavanemana on ta töötanud 2008. aasta aprillist.

Rannu 9-liikmeline vallavolikogu hääletas üksmeelselt vallavanemaks Maano Koemetsa, kes on selles ametis olnud 2009. aasta sügisest. Enne seda töötas Tartu ülikooli õigusteaduskonna lõpetanud parteitu Maano Koemets (45) kümme aastat samas vallavalitsuses erinevatel kohtadel.

Konguta 9-liikmeline volikogu valis kahe kandidaadi hulgast vallavanemaks tagasi Aivar Õuna, kes on selles ametis töötanud 2009. aasta sügisest. Eesti põllumajanduse akadeemia insener-mehaanikuna lõpetanud Aivar Õun (54) kuulub erakonda Isamaa ja Res Publica Liit. Ta on olnud Pärnumaal Saarde valla volikogu esimees, Kilingi-Nõmme linnapea ja aastatel 2003–2007 riigikogu kümnenda koosseisu liige.

Puhja 13-liikmeline vallavolikogu valis seitsme poolthäälega uueks vallavanemaks parteitu Mikk Järve (27).

Piirissaare seitsmeliikmeline volikogu valis uueks vallavanemaks Jelena Umbleja. Vallavanema valimisel olid kohal vaid Keskerakonna nimekirjas volikokku valitud neli liiget, opositsiooni jäänud valimisliidu Kodupaik kolm liiget puudusid.

Jelena Umbleja (s 1954) on seni olnud tegev raamatupidamisteenuseid osutavas ettevõttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles