Linnavolinik loobus tasudest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Noop
Tartu linnavolikogu liige

«Ma ausalt öeldes isegi ei tea, mis on komisjoni koosolekul osalemise tasud ja mis on volikogu liikmete tasud, aga mina neist loobusin, ma ei osale volikogus mitte nende pärast.»
Tarmo Noop Tartu linnavolikogu liige «Ma ausalt öeldes isegi ei tea, mis on komisjoni koosolekul osalemise tasud ja mis on volikogu liikmete tasud, aga mina neist loobusin, ma ei osale volikogus mitte nende pärast.» Foto: TPM

Reformierakonna nimekirjas Tartu linnavolikogusse valitud A le Coqi õlletehase juht Tarmo Noop kirjutas teisipäeval avalduse, mille järgi soovib ta loobuda volikogu liikmele ette nähtud hüvitistest.

«Rein Kilk ütles, et milleks maksta komisjoni esimeestele üldse palka – võiksime alustada enesest ja mina olen seda teinud,» ütles Noop.

«Kui inimene oma tahet avaldab, et ei soovi ta selle eest tasu, siis see on tema õigus,» ütles Tartu volikogu kantselei juhataja Ülle Saar. «Viimases koosseisus volikogu esimees Mihhail Lotman tegi avalduse, et vähendataks tasu. Ja eelmise koosseisu alguses esimees Aadu Must ja aseesimees Triin Anette Kaasik istungil osalemise tasu ei soovinud.»

Uus volikogu otsustas, et komisjonide ja fraktsioonide esimeestele makstakse kuutasu 200 eurot.

Volikogu istungil osalemise tasuks kehtestas eelmine koosseis 64 eurot ja komisjoni koosolekul osalemise tasuks 20 eurot. Kuude eest, mil istungit ei ole, on volinikel õigus saada 32 eurot ja komisjoni koosolekul elektrooniliselt osalemise eest kolm eurot.

Volikogu kantselei kinni-tusel ei ole neile veel laekunud Rein Kilgi avaldust volikogu liikme tasudest loobumise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles