Purjus noored läksid kaupluses turvameestega kaklema

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus. Pildil puudub seos sündmusega.
Kaklus. Pildil puudub seos sündmusega. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tasku keskuse juurde Tartus kihutasid täna hommikul politseiautod ja kiirabibrigaad. Joobes ja kuraasika noorteseltskonna käitumine väljus turvatöötajate kontrolli alt.

Lõuna prefektuuri kinnitusel sai politsei kella 9 paiku väljakutse Turu tänavale Rimi toidukauplusesse. Esialgsetel andmetel oli joobes seltskond avalikult alkoholi tarvitanud ja turvatöötaja läks neid keelama.

Ühel hetkel läks seltskond omavahel kaklema. Turvatöötajad püüdsid neid lahutada, kuid noored mehed ründasid ka turvatöötajat. Kannatanut löödi väidetavalt nii jalgadesse kui näkku.

Politsei toimetas arestimajja kaks purjus isikut, kes olid turvatöötaja suhtes vägivalda kasutanud. Lisaks toimetati kainenema ka üks isik, kes eiras patrulli käsklusi kaklejatest eralduda.

Seltskonnas olid noormehed vanuses 18 ja 24 eluaastat. Nendega koos oli seltskonnas alaealine tüdruk, kes oli samuti alkoholi pruukinud. Talle koostati protokoll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles