Tartu võrkpallurid said nädalavahetusel kaks väärt võitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hoolimata raskustest RTU/Robeszardze vastu lõpetas Tartu võrkpallimeeskond Schenkeri liiga põhiturniiri esimese ringi 22 punkti ja liidrikohaga.

Kui avageim kaotati pühapäeval kodusaalis 22:25, saatis peatreener Andrei Ojamets diagonaalründaja Renee Teppani asemele platsile Argo Meresaare ning nurgaründaja Kristo Kollo asemele Taavi Arula. Seejärel suudeti tasavägine teine geim võita napilt 27:25 ning kolmas juba kindlalt 25:18.

Neljandas geimis oli tartlaste mäng taas ebastabiilne, tulemuseks 20:25 kaotus. Otsustavas geimis läksid tartlased kiiresti 7:1 ette ning geimivõit vormistati 15:9.

Robert Täht oli jälle hoos ja tõi meeskonnale 24 punkti, 10 silmaga toetasid Argo Meresaar ja Kevin Soo.

Laupäeval mängiti võõrsil Jelgava/Biolars üle 3:0 (25:19, 25:23, 25:15). Tartlaste suurimad punktitoojad olid jällegi Renee Teppan 15 ja Robert Täht 10 punktiga, temporündajad Kevin Soo ja Henri Treial kogusid 8 silma.

Tartu meeskonnale hingab üldarvestuses kuklasse Tallinna Selver, kes võitis nädalavahetusel 3:1 nii Pärnu VK kui TTÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles