Selgusid Tartu, Meeksi, Vara ja Võnnu vallavanem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartumaal jätkuvad omavalitsusjuhtide valimised, oma otsuse on teinud Elva linnavolikogu ja seitse vallavolikogu.

Kolmapäeva õhtupoolikul valis Tartu valla 21-liikmeline volikogu 20 poolthäälega vallavanemaks taas Aivar Soobi (52), kes kuulub Isamaa ja Res Publica Liitu. Kõrgharidusega agronoom Aivar Soop on Tartu vallavanemana töötanud 1993. aastast.

Meeksi vallas jätkab vallavanemana Aleksandr Suvorov (54), kes valiti seal omavalitsuse juhiks ka neli aastat tagasi. Keskerakond kuuluv Aleksandr Suvorov on lõpetanud Eesti põllumajanduse akadeemia mehaanika alal.

Vara 15-liikmeline vallavolikogu valis kaheksa poolthäälega vallavanemaks Väino Kivirüüdi (61), kes on Varal seda ametit pidanud 2009. aasta sügisest. Tartu ülikooli majandusküberneetikuna lõpetanud Väino Kivirüüt kuulub Isamaa ja Res Publica Liitu.

Võnnu 9-liikmeline vallavolikogu valis üksmeelselt vallavanemaks parteitu Tõnu Muru (53). Tartu ülikooli majandusteaduskonna lõpetanud Tõnu Muru on Võnnus selles ametis töötanud 2011. aasta kevadest.

Mäksa vallas valitakse vallavanem konkursiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles