Valgas hukkus diivani- ja prahipõlengus kaks meest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Küllike Rooväli

Ööl vastu tänast sai Valgas surma kaks meest, kes viibisid korteris, kus olid süttinud praht ja diivan.

Täna öösel kell 02.20 teatati häirekeskusele, et Valga linnas Vahtra tänaval tuleb kahekorruselisest kortermajast suitsu. Paari minutiga kohale jõudnud päästjad sisenesid kohe majja ja leidsid alumise korruse korterist kell 02.32 hukkunud meesterahva.

Päästjateni jõudis info, et korteris võib olla veel kannatanuid ning umbes veerand tunni pärast tõid suitsusukeldujad korterist välja teise mehe, kelle meedikud surnuks tunnistasid.

Korteris, kust hukkunud leiti, põles suurel hulgal prahti ja diivan. Tulekahju levis maja trepikotta ning sealt vahelagede vahele, mis põlengu kustutamiseks lahti tuli lammutada. Kustutustööde käigus evakueeriti maja teistest korteritest kaks naist.

Põlenud korteris suitsuandureid ei olnud. Päästetöö juhi operatiivkorrapidaja Rannar Tamme sõnul on maja põlenud ka varem, hoone on lagunenud ning seal võis ööbida kodutuid.

Eestis on käesoleval aastal tulekahjudes hukkunud kokku 33 inimest. Valgamaal on käesoleval aastal tules hukkunud 6 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles