Valiti Elva linnapea ja Tähtvere vallavanem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elva 17-liikmeline linnavolikogu valis esmaspäeval linnapeaks seda ametit enam kui kaks aastat pidanud Toomas Järveoja.

Elva linnavalitsuse teatel sai Toomas Järveoja (52) salajasel hääletusel kaheksa poolthäält. Et kandidaat ei saanud nõutavat häälteenamust, siis oli õigus korraldada kordushääletamine. Teises hääletamisvoorus valiti üheksa häälega linnapeaks Toomas Järveoja, kelle ka volikogu ametisse kinnitas.

Toomas Järveoja lõpetas 1984. aastal Tallinna polütehnilise instituudi. Aastatel 1999–2002 oli ta Elva linnavolikogu esimees, 2005. aastast töötas Elva spordijuhina ning aastatel 2007–2011 abilinnapeana. Elva linnapeaks valiti Reformierakonda kuuluv Toomas Järveoja 2011. aasta mai lõpus.

Tähtvere 13-liikmeline vallavolikogu valis esmaspäeva õhtupoolikul vallavanemaks valimisliidus Ühiselt Tähtveres volikokku saanud Isamaa ja Res Publica Liidu liikme Rein Koka (68), kes on samas vallvanemana töötanud 11 aastat.

Eesti põllumajanduse akadeemia metsanduse- ja maaparanduse teaduskonna lõpetanud Rein Kokk on töötanud metsanduses ja keskkonnakaitses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles