Tammeka mängija kutsuti U21 koondisesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti U21 koondis mängib novembris EM-valikmänge Andorra ja Venemaaga. Jalgpalliliidu teatel on peatreener Martin Reim esialgsesse nimekirja arvanud ka Tartu JK Tammeka 18-aastase keskpoolkaitsja Tauno Tekko.

Kogunemisele kutsutud 26 mängijast sõidab võõrsile valikmängudele 20 pallurit. Koondis koguneb 11. novembril ning mängud Andorra ja Venemaaga peetakse vastavalt 15. ja 19. novembril.

Tekko on käesoleval hooajal olnud Tammeka ridades üks põhiraskuse kandjaid. Meistriliigas on ta kaasa teinud 28 mängu ja löönud värava Narva JK Transile. Just see tabamus aitas tartlastel piirilinnast 2:1 võidu tuua.

Sel hooajal pole Pärnu Vaprusest laenul olev poolkaitsja veel noortekoondisi esindanud. Varem on ta kuus korda selga tõmmanud Eesti U19 koondise särgi, kaks korda U18 ja korra U17 koondise särgi. U19 koondise eest on Tekko arvel ka kolm väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles