Tartus alustati Eesti võistkondlikke sulgpalli karikavõistlusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võistlustel osaleb 14 võistkonda, kes on jaotatud kahte tugevusrühma. Üks kohtumine koosneb seitsmest mängust: kaks nais- ja kaks meesüksikmängu ning üks mees-, nais- ja segapaarismäng. Mängitakse alagruppides, kus kaks võistkonda peavad omavahel ühe kohtumise kodu- ja teise külalisväljakul.

Sulgpalliklubi Triiton võõrustas Tartus tugevamas liigas Tondiraba spordikooli ja võitis 7:0. Võidupunktid tõid Sale-Liis Teesalu ja Grete Pall naisüksikmängus, Heiko Zoober ja Kaspar Kapp meesüksikmängus, Marianne Haar ja Sale-Liis Teesalu naispaarismängus, Mihkel Laanes ja Mikk Õunmaa meespaarismängus ning Marianne Haar ja Heiko Zoober segapaarismängus.

Teises tugevusrühmas võitis Triitoni II võistkond Kiili sulgpalliklubi samuti 7:0. Võidupunktid tõid Liisa Tannik ja Hanna Rattasepp naisüksikmängus, Matis Kaart ja Karl Kert meesüksikmängus, Hanna Rattasepp ja Eliise Kikas naispaarismängus, Matis Kaart ja Kaspar Suvi meespaarismängus ning Liisa Tannik ja Karl Kert segapaarismängus.

Eeloleval laupäeval, 2. novembril kell 15 peetakse Annelinna spordimajas põnev kohtumine kahe Tartu tugevaima sulgpalliklubi vahel. Kõrgemas liigas võõrustab Triitoni esindusvõistkond TÜ ASK esindusvõistkonda, samal ajal kohtub Triitoni II võistkond TÜ ASK III võistkonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles