Tammeka esindus kaotas suurelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval kaotas Tartu JK Tammeka esindusmeeskond võõrsil Sillamäe Kalevile 0:6, juba poolajaks oli seis 0:5. Tammeka koduleheküljel kirjeldatakse, et Sillamäe mängijad domineerisid platsil täielikult, Tammekal rünnakuid põhimõtteliselt polnudki ning pallide klaarimine oma trahvikastist valmistas tartlastele suuri raskusi. Enne poolaja lõppu said vigastada Andre Paju ja Marvin Prempeh.

Kuigi teine poolaeg sujus tartlastele juba tunduvalt paremini, ei päästnud see olukorda ja vastu tuligi võtta suur kaotus.

Et samal ajal võitis Narva JK Trans 3:0 Paide linnameeskonda, siis on kaheksandal kohal olev Narva nüüd nelja punktiga üheksandal kohal paiknevast Tammekast ees. Narval on ees mängud Kuressaare ja FC Infonetiga, Tammeka võõrustab juba laupäeval, 2. novembril FC Florat, veel kohtutakse Kuressaare ja Nõmme Kaljuga.

Pühapäeval võitis Tammeka duubelmeeskond esiliigas Kiviõli FC Irbist lausa 7:1. Hannes Tiru tegi kübaratriki, kahel korral oli resultatiivne Paul Naaber, ühe väravaga aitasid Marek Naal ja Gabriel Alleoni.

Selle võiduga tõusis Tammeka II liigatabelis mööda linnarivaalist SK 10st, kuid viimasel on Kiviõliga mäng veel pidamata. Pühapäeval alistas SK 10 võõrsil Tallinna FC Puuma 2:1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles