Põltsamaa meerina jätkab Jaan Aiaots

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa linnapea Jaan Aiaots.
Põltsamaa linnapea Jaan Aiaots. Foto: Elmo Riig / Sakala

Põltsamaal sõlmisid koalitsioonilepingu sotsiaaldemokraadid, Keskerakond ja Reformierakond. Linnapea ametikohal jätkab sotsiaaldemokraat Jaan Aiaots.

Valimistel enim hääli saanud Aiaots leidis, et sotsiaaldemokraatide valimislubadused kattusid teatud osas Keskerakonna ja Reformierakonna omadega. «Tänased koalitsioonipartnerid omavad pikaajalist linna juhtimise koostöökogemust ning ma usun, et sellest võidavad kõik linnakodanikud,» märkis ta erakonna pressiteate vahendusel.

Volikogu esimehe kandidaat, keskerakondlane Andres Vään ütles, et  omavalitsustele keerulisel ajal vajab linn stabiilset arengut. Reformierakonna nimekirjas volikokku pääsenud Mart Joosep leidis omakorda, et tekkivas koalitsioonis on näha jõudu, et linna edasi arendada.

Põltsamaa linnavolikogu esimene istung on 1. novembril. Koalitsioonilepingu järgi asub volikogu esimehe kohale keskerakondlane Andres Vään, linnapea kohale sotsiaaldemokraat Jaan Aiaots ja linnavalitsusse tehakse koht reformierakondlasele Terje Treile.

Kolmel koalitsioonierakonnal on volikogu 17 kohast 12 kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles