Galerii: Rock võitis kindlalt Rakvere Tarvase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TÜ/Rocki korvpallimeeskond võitis Eesti meistriliigas pärast kaotatud poolaega 31:37 lõpuks Rakvere Tarva kindlalt 77:58 (19:19, 12:18, 26:8, 20:13).

Rocki resultatiivseim olid Uros Lukovic 19 punkti ja 14 lauapalliga. Augustas Peciukevicius tõi 16 ning Vinny Simpson ja Janar Talts kumbki 11 punkti.

TÜ/Rocki peatreenerile Gert Kullamäele tegi heameelt Uros Lukovici mäng, samas on meeskonna murekohaks endiselt pallikaotused.

„Esimesel poolajal olid täiesti arusaamatud pallikaotused ja nad said sellest kiireid ja poolkiireid rünnakuid. Kaitses olime tegelikult kogu mängu meeskondlikult hästi, esimesel poolajal unustasime pisut ära, kuidas Rakvere mängujuhti Gustast peab võtma. Aga teisel poolajal tegid Tanel Kurbas, Marek Doronin ja Augustas Peciukevicius temaga head tööd,“ analüüsis Kullamäe ülikooli spordiklubi pressiteenistuse vahendusel. „Lukovici üle on hea meel – selline mäng annab ehk talle ka entusiasmi ja sisemist kindlust juurde. Sellist hasarti tahaks tal näha iga mäng.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles