Tõnu Ints loodab valimistulemustes vanematele inimestele

Katre Tatrik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT01: KOHALIKU OMAVALITSUSE VOLIKOGU VALIMISED : TARTU, EESTI, 20OCT13 -  
Täna toimusid Eestis kohalike omavalitsuste valimised.
Pildil Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimispidu kohvikus Shakespeare.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT01: KOHALIKU OMAVALITSUSE VOLIKOGU VALIMISED : TARTU, EESTI, 20OCT13 - Täna toimusid Eestis kohalike omavalitsuste valimised. Pildil Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimispidu kohvikus Shakespeare. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sotsiaaldemokraatide nimekirja teine mees Tõnu Ints esialgsete häälte tulemustega veel volikogu kohta pole saanud. Kuid mees ei näe muretsemiseks põhjust.

„Ju minu valijaskond on vanemad inimesed,“ kommenteeris Ints oma esialgset kesist häältesaaki. Ta arvas, et paberhääled toovad talle volikokku pääsemiseks piisavalt hääli.

„Tegelikult oleme me [sotsiaaldemokraadid] ka e-hääli päris ilusti saanud,“ rääkis Ints. „17 protsenti on ju ilus tulemus!“

Hetkel on sotsidel volikogusse üheks mandaati, ent Ints rõhutas, et hetkel on Tartu linnas selgunud vaid e-hääled. Ta usub, et lisaks üheksale mandaadile saavad sotsid juurde veel vähemalt kolm kuni neli mandaati. Seda, et e-hääled on edu toonud eelkõige valimisliitudele, näitab Intsu sõnul, et neid on valinud eelkõige nooremad või kontoris töötavad inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles