Tasku pannakse uusi toidukohti täis

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Tasku ärikeskus..
Pildil Tasku ärikeskus.. Foto: Margus Ansu.

Tasku keskuses on praegu vaid kolm toidukohta, kuigi ruumi oleks rohkemaks. Nüüd on pikk töö ära tasunud ja uued toitlustajad hakkavad aprillis seal järjest tööle.


Tasku projektijuhi Veiko Keerbergi sõnul on keskusse uute toitlustusoperaatorite leidmiseks pidevalt tööd tehtud ning nüüd on see vilja kandma hakanud.

Esimesena avatakse aprilli alguses peaukse kõrval Peetri Pizza, seal ehitustööd käivad. Konverentsikeskusesse tuleb uus kohvik ning taasavatakse ka Cinamoni kinole kuuluvad toitlustusalad.

Cinamoni tegevjuht Kristjan Kilp ei soovinud praegu veel uutest toidukohtadest midagi täpsemat rääkida, sest läbirääkimised alles käivad ja mõned lepingud sõlmitakse selle nädala lõpus.

Keerberg aga oskas öelda, et tema teada on sinna tulemas nii itaalia restoran kui ka sushi-koht.

Seega peaks Taskus täituma kõik toitlustamiseks mõeldud pinnad. «Pigem vaatame praegu juba sellise pilguga ringi, et kuhu veel juurde teha,» rääkis Keerberg. «Meil on väga suured üldalad ja seal võiks selliseid tavalisi ootamise-istumise kohvikuid juures olla.»

Varasematel söögikohtadel ei ole Taskus küll väga hästi läinud, kadunud on näiteks nii sushi- kui ka pastarestoran.

Keerbergi sõnul olid põhjused selleks erinevad, näiteks pastarestoran Pastaria Pastal läks alt sisekujundusega. «Seal tekkis natuke liiga kõle tunne, inimesed ei tundnud ennast turvaliselt,» arvas ta.

Peetri Pizza tulekuga muutub seal olemine aga õdusamaks, paigaldatakse ka puitsõrestikust lagi.

Kino pinnalt kadunud sushi-restorani allakäigu põhjuseid ei osanud projektijuht täpselt nimetada, kuid asi ei olnud kindlasti külastajate vähesuses, pigem olid probleemid koha operaatoril.

Peagi avatakse Taskus ka toidupood, Keerbergi sõnul edenevad tööd plaanipäraselt ning uude Rimisse pääsevad külastajad maikuu jooksul.

Tasku keskus
• 30 rõivaid, jalatseid ja aksessuaare müüvat kauplust
• Rahva Raamat
• kolm toidukohta
• kino, kasiino ja laserimäng
Allikas: www.tasku.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles