Tartu passilaud sai kõrghooaja alguseks suuremad ruumid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kodakondsus- ja migratsioonibüroo asub nüüd politseimajas aadressil Riia 132.
Tartu kodakondsus- ja migratsioonibüroo asub nüüd politseimajas aadressil Riia 132. Foto: Sille Annuk

Kõige aktiivsem isikutunnistuste taotlemise aeg enne suvist reisimisperioodi on kohe-kohe algamas. Tartu kodakondsus- ja migratsioonibürool valmis seks puhuks politseimajas uus teenindusbüroo, mis senisest avaram.


Lõuna prefektuuri kodakondsus ja migratsioonibüroo juhataja Sirje Orgeli sõnul võeti kolimine ette seetõttu, et vanas kohas läks kitsaks. Uued ruumid vastavad ka kõigile tööohutusnõuetele.



Ka parkimisele on politseimaja kitsukeses autoparklas mõeldud. Vaid passilaua klientide teenindamiseks jäeti vabaks ligikaudu paarkümmend parkimiskohta.



Dokumendile saab pildi teha kohapeal fotoautomaadis. Väikeseid lapsi soovitab Orgel pildistada siiski fotograafi juures.



Politseimaja aatriumist teenindussaaliks kujundatud büroo avas kodanikele uksed eile kell kaks. Vana teenindusbüroo uksele Liiva tänaval jäi vaid silt, mis juhatab inimesed Riia 132 majja.



Lõuna prefekt Tarmo Kohv avaldas arvamust, et aasta alguses administratiivselt prefektuuriga ühendatud allasutuse kolimine politseiga ühte majja parandab koostööd ja suurendab sünergiat.



Siseministeeriumi avalike- ja välissuhete osakonnajuhataja Anne-Maarja Olei kinnitusel läks büroo ruumide remont politseimajas maksma 727 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles