Uus rong jõudis Tartusse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus diiselrong jõudis Tartusse.
Uus diiselrong jõudis Tartusse. Foto: Risto Mets / Postimees

Täna ennelõunal Jõgeva jaama jõudnud uus diiselrong tekitas kohalikes inimestes suurt huvi. Pärast väikest peatust asus rong teele Tartu suunas, kus sealses vaksalis said ka emajõelinlased uutele raudruunadele pilgu peale visata. Tartusse jõudis diiselrong kella 13.15 paiku.

Reporter Vilja Kohler teatas Jõgeva jaamast, et Jõgeva jaama kogunes rongi saabumise eel mitusada inimest. Tutvuda sai sõiduvahendis vaat et kõigega, nii vedurijuhi kui WCga. Inimesed olid nähtuga väga rahul.

AS Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip lubas, et täna Lõuna-Eesti raudteelinnu läbiv rong hakkab sõitma 1. jaanuarist 2014. Senised rongid jäävad liine teenindama veel 31. detsembrini.

Tuleva aasta maikuust hakkavad Jõgeva inimesed rongiga Tartusse ja vastupidi saama aga iga kahe tunni tagant.

Tartu vaksalis tervitas uut rongi sadakond inimest. Nagu Jõgevalgi, tahtsid ka paljud Tartlased minna uue sõiduvahendiga reisima, kuid täna neile selleks veel võimalust ei avanenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles