Tartus jäi ööl vastu vabariigi aastapäeva joomisega vahele 13 alaealist

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik / Postimees

Ööl vastu vabariigi aastapäeva peeti Tartus politseipatrullide poolt kinni 13 alkoholijoobes alaealist.

24. veebruaril kell 3.47 sai politseipatrull väljakutse Ringteel asuvasse peopaika, kus pidavat olema alkoholijoobes alaealised. Sündmuskohal selgus, et üüritud saunas toimuval peol viibis kaheksa alaealist poissi ja tüdrukut, kellel kõigil tuvastati alkoholijoove ning neile koostati väärteoprotokollid.

Politsei tööpraktika näitab, et just pühade ning suurte pidustuste eel ja ajal on alkoholi tarvitanud alaealistega kõige rohkem probleeme. Seetõttu peaksid vanemad nendel aegadel huvi tundma, kus ja kellega nende lapsed on ning millega nad tegelevad. Mida arvata nendest lapsevanematest, kes veel öösel enne kella nelja ei tunne muret, kus nende lapsed on? Vanemad peaksid arvestama ka asjaoluga, et alkoholijoobes alaealised on need, kes võivad kergesti sattuda ebameeldivatesse sekeldustesse või halvemal juhul ka õnnetustesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles