Hilineti ka lühikese raja sõidule

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää linnapiirile tekkis hommikul poole üheksa ajal ligi viie kilomeetri pikkune ummik. Tõenäoliselt jäid paljud võistlejad starti hiljaks. Sama juhtus ka mõnede poole lühemale võistlusmaale läinutega.
Otepää linnapiirile tekkis hommikul poole üheksa ajal ligi viie kilomeetri pikkune ummik. Tõenäoliselt jäid paljud võistlejad starti hiljaks. Sama juhtus ka mõnede poole lühemale võistlusmaale läinutega. Foto: Kaido Reiman

Kui hommikul takistasid tekkinud ummikud osadel sportlastel Tartu maratoni pika distantsi starti jõudmast, siis ka kell 12.30 stardi saanud lühemale, 31 km sõidule alles minnakse.


Võistlusi korraldamisel on abis Tartu sporditeenistuse juhataja Veljo Lamp, kelle kinnitusel olid kella 12.45 paiku üksikutel suusasõpradel veel numbridki välja võtmata ning leidus mitmeid, kes alles panid suuski alla ning kihutasid keppide välkudes teele, vahendas raadiojaam Ring FM.



Lamp lisas, et lumetormi asemele on saabunud meeldiv suusailm. Lumesadu vaibus juba hommikul ning ka tuul ei ole vaja väga kõva.



Tartu maratoni lühemal distantsil paremusjärjestust ei selgitata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles