Allilmas tuntud Toivo Berg tunnistas kokaiini omamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uurijad hindavad reovett analüüsides näiteks kokaiini ja amfetamiini tarbimist.
Uurijad hindavad reovett analüüsides näiteks kokaiini ja amfetamiini tarbimist. Foto: Wikipedia

Kokaiini omamises süüdistatav Lõuna-Eesti allilmas tuntud Toivo Berg tunnistas teisipäeval Tartu maakohtus alanud protsessil süüd narkokuriteos.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Marju Persidskaja andis esmalt ülevaate süüdistusest, mille järel tunnistas 52-aastane Berg ennast narkootilise aine käitlemises süüdi. Lapse ülalpidamise kohustuse rikkumise süüdistuse kohta märkis aga mees, et ta ei ole elatise maksmisest sihilikult kõrvale hoidnud.

Samuti suures koguses uimastite ebaseaduslikus käitlemises süüdistatav 36-aastane mees tunnistas enda süüd vaid marihuaana hoidmises oma kodus. Kohus jätkab süüasja arutamist kolmapäeval.

Süüdistuse järgi omandas Berg eelmise aasta mais mehe käest kahel korral kokku vähemalt 33,98 grammi kokaiini. Sellest kogusest teise osana omandatud 18,98 grammi narkopulbrit pani Berg oma autosse, kust politseinikud selle kinnipidamisel kätte said.

Mehel lasub süüdistus ka tuvastamata ajal, kohas ja viisil 165,58 grammi marihuaana omandamises ja selle enda elukohas hoidmises, kuni politsei selle 2009. aasta mais leidis ja ära võttis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles