Politsei toob «Kuldkala» turvama lisajõud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldkala Võistlus Pühajärvel.
Kuldkala Võistlus Pühajärvel. Foto: Postimees / Scanpix

Sel laupäeval Pühajärvel aset leidval suurüritusel «Kuldkala 2010» tagab politsei avalikku korda ning liiklusturvalisust nii patrullautode kui mootorsaanidega. Lisaks tehakse koostööd ka turvafirma ja keskkonnainspektsiooni töötajatega.


Lõuna prefektuuri teatel peaksid kõik Otepääle tulijad arvestama soovitusega, et liiklusummikute vältimiseks ning parkimiskoha leidmiseks on parem aegsasti kohale saabuda. Samuti on mõistlik endale enne väljasõitu selgeks teha, kus asuvad Otepääl parklad - nende asukoht on avalikustatud ka ürituse korraldajate veebilehel.



Prefektuuri pressiesindaja Agu Lall märkis, et kindlasti tuleb täita politseiametnike ja liiklust reguleerivate inimeste korraldusi. «Pargitud autodesse ärge jätke väärtuslikke asju, mis võivad pahatahtlikke inimesi meelitada autodesse sisse murdma.»



Laupäeval kella 8-18 on liiklemiseks suletud avaliku mootorsaaniraja see osa, mis läheb üle Pühajärve.



Varasematel Kuldkala võistlustel on kinni peetud mitmeid alkoholijoobes sõidukijuhte ning roolikeerajate kainus võetakse luubi alla ka sel korral.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles