Hotellikülastajad tegid külma arve ning võtsid kaasa prill-laua

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prill-laud
Prill-laud Foto: jupiterimages.com

Põltsamaal Kesk tänaval tegutsev majutusasutus alevivanema Carl Schmidti maja puutus teisipäeval kokku erakordselt mühaklike kundedega.


Politsei teatel lahkusid 9. veebruari hommikul majutusasutusest kaks meest, kes ei tasunud toa eest, lõhkusid välisukse klaasi, lambi ja WC prill-laua ning võtsid kaasa kaks patja.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall kinnitas, et hotell on politseile avalduse teinud ning menetlus käib. Huligaane esialgu kinni peetud ei ole.

Hiljem lisas Lall, et inglise keelt kõnelevad tõmmunahalised külalised saabusid hotelli 3. veebruaril. Üks meestest nimetas ennast Marcoks. Ühe mehe vanus on umbes 35-37 aastat, teisel üle 45 aasta.

Nad sõitsid autoga Toyota RAV4 registreerimisnumbriga FA 9090. Mehed soovisid kohale jääda kümneks päevaks ning palusid majutuse eest maksmist edasi lükata. Majapidajanna nõudmisel maksti osa summast, kuid suurem osa rahast lubati tasuda mõne päeva jooksul.

Hiljem märkas majutuskoha pidaja, et külalised olid tuppa toonud suurema koguse erinevate kaubamärkidega ülikondi, arvatavasti on tegu võltsingutega.

9. veebruari hommikul märgati, et mehed on lahkunud ning jätnud tasumata arve, millele lisandub majutuskohas lõhkumistega tekitatud kahju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles