Valga politsei otsib taga seitset meest

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Hajetski.
Jaan Hajetski. Foto: Valga politsei.

Valga politsei otsib taga kaheksat isikut.

Politsei otsib taga süüdimõistva kohtuotsuse täitmisest kõrvalehoidvat 1978. aastal sündinud Jaan Hajetskit ning kohtumenetlusest kõrvalehoidvat 1991. aastal sündinud Vitali Ivanovi.

28. augustil 2008. aastal lahkus kella 8.30 ajal oma elukohast Valga maakonnas Helme vallas 1959. aastal sündinud Aare Lavinit. Aare pidi sõitma Tõrva linna. Tema asukoht on senini teadmata.

Aare Lavin on umbes 170 sm pikk, keskmise kehaehitusega, musta värvi laineliste juustega. Kannab prille. Kodust lahkudes olid seljas halli värvi riidest õhem jakk, jalas rohekat värvi riidest pikad püksid.

Teadmata asukohaga on ka kohtumenetlusest kõrvalehoidev Jaan Oks, kes on sündinud 1951. aastal ning 1981. aastal sündinud Gvido Riik.

Teadmata kadunud on 1965. aastal sündinud Ain Vagulat, kes lahkus 18. jaanuaril 2010. aastal oma elukohast Tõrva linnas sõiduautoga Toyota Camry registreerimisnumbriga 100 TDV ning kelle asukoht on senini teadmata. Ain Vagula on umbes 185 cm pikk, saleda kehaehitusega, tumepruunide juustega. Kodust lahkudes oli tal seljas musta-halli värvi triipudega kilest jope, jalas musta värvi teksapüksid ja musta värvi saapad.

Ning viimaks otsib Valga politsei taga süüdimõistva kohtuotsuse täitmisest kõrvalehoidvat Roman Kulikovskit, kes on sündinud 1978. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles