Teatrimaja valmib hiljem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lühtrid ripuvad teatrimajas eelmise nädala lõpust saati.
Lühtrid ripuvad teatrimajas eelmise nädala lõpust saati. Foto: Sille Annuk

Lutsu tänava nurgamaja ümberehitajad pidid selle kui mänguasjamuuseumi teatrimaja Tartu linnale üle andma 15. veebruaril.


Pärast tööjärje eilset ülevaatamist leidis Tartu linnavalitsuse linnavarade osakonna vanemspetsialist Peeter Rapur, et töö kulgeb praegu enam-vähem selles taktis, mis oli alguses ette nähtud.



Kuid suure remondi lõpptähtaeg ei ole ikkagi 15. veebruar, vaid nihkub edasi, sest mõlema korruse krohvimise järel ei saanud hoones oleva suure niiskuse tõttu viimistlemist kavakohaselt alustada.



«Õnneks ei olnud maja katuses ja seintes niiskust sellisel kujul, nagu oli karta,» ütles Rapur. «Kvaliteedi tagamise tõttu anname enne viimistlust aega siiski juurde, nii et võib-olla lükkub lõpptähtaeg edasi 12. nädalani. Otsustame 4. veebruaril.»



Viimistlemine tähendab muu hulgas seda, et osa ruume teisel korrusel tuleb tapetseerida ja esimesel korrusel tuleb teha seinamaalingud.



Mänguasjamuuseumi direktor Triin Vaaro tahab teatrimaja avada mai viimasel nädalal, et tähistada muuseumi 16. aastapäeva. (TPM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles