Aura veekeskuse juhataja lahkub ametist

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Ustav.
Kairi Ustav. Foto: Sille Annuk

Kaks ja pool aastat tagasi Aura veekeskust juhtima asunud Kairi Ustav esitas 1. oktoobril ootamatult äriühingu nõukogule lahkumisavalduse. Ustavi viimane tööpäev on 1. detsember.

«See tuli ootamatult. Me polnud sellega kursis,» ütles Tartu linnale kuuluva OÜ Tartu Veekeskuse nõukogu esimees Triin Anette Kaasik, kelle väitel põhjendas Ustav lahkumist uute enda proovilepanekutega.

«Minu praegune töökoht on üks Tartu ägedamaid. Tuled hommikul tööle ja lähed kõigepealt ujuma, aga võib öelda, et minu ambitsioonid on vähe suuremad,» lausus Ustav Tartu Postimehele.

Uue spaa arendusjuht

Ustavi uus töökoht on seotud vana kaubamaja asemele ehitatava uue ärikeskusega, sinna kutsusid teda Tartu Tarbijate Kooperatiivi juht Tarmo Punger ja juhatuse liige Kaire Krevald. Täpsemalt saab  Ustavist uue keskuse spaa ja hotelliosa arendusjuht.

«Võib öelda, et uus töökoht motiveerib rohkem. Üks asi on remontida kaksteist aastat vana maja, teine asi luua nullist täiesti uus,» ütles Ustav.

Ta väitis, et tema lahkumine pole seotud sellega, et ta ei saanud Aurat arendada nii, nagu oli soovinud. Nimelt nägi Aura laienduse esialgne projekt ette ehitada välja palju suurem spaaosa kui hiljuti valminud sanaariumiga ala.

«Need unistused ja eesmärgid, mis me seadsime, on suures osas täitunud. Kindlasti mitte kõik, aga võib rahul olla. Plaanid olidki ehk liiga suured. Meil polnud nii palju raha või oli suuremaks ehituseks praegu vale aeg,» rääkis Ustav. Ta kinnitas, et ei lahku Aurast kerge südamega.

Tuleb uus konkurss

«Mul polnud mingit soovi minna, aga kui selline ettepanek tehakse, siis see on väljakutse. Tartus ju klassikalist head spaad pole ning mul on mõtteid ja ideid, kuidas see võiks välja näha,» lausus Ustav.

Vana kaubamaja asemele rajatava keskuse valmimine on plaanitud 2015. aasta sügisesse ning selle kolmas ja neljas korrus on kavandatud spaale ja hotellile.

Aura nõukogu esimees Kaasik ütles, et lähiajal kuulutatakse Aura juhi koha täitmiseks välja avalik konkurss ning uus inimene võiks heal juhul juba 1. detsembrist tööle asuda. «Millal täpselt, on keeruline öelda ja sõltub väljavalitud kandidaadist. Kõik on poolte kokkuleppe küsimus,» ütles Kaasik.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles