Musaklubi laulustuudios valmis muusikaliplaat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus seitse aastat tegutsenud laulustuudio Musaklubi andis välja lastemuusikali plaadi «Siin- ja sealpool pilvepiiri» (pildil). 3–12-aastaste musamudilaste esitatud muusikal on salvestatud kuuldemänguna, mille juurde on lisatud muusikali tekst, laulusaated ja laulude sõnad.

Lugu räägib Jaagupist, kellel on suvel maal vanavanemate juures igav. Talle tuleb appi tähelaps Stella, kes koos sõpradega õpetab poissi kuulama ja tegutsema ning ümbritsevast maailmast rõõmu tundma.

Kuuldemängulise muusikali idee ja teksti autor on Maili Pilt. Viisid on kirjutanud Lia Piir ja Pille Siht. Autorid lõid muusikali Musaklubi laululastele, kes esitasid seda rõõmu ja menuga mitmel etendusel. Seetõttu tekkiski mõte välja anda plaat.

«Siin- ja sealpool pilvepiiri» on Musaklubi teine plaat. Esitlus on kohvikus Shakespeare 12. oktoobril kell 16.30. Kolm aastat tagasi ilmunud plaadil «Suisu, suisu lapsukene» laulavad musamudilased koos emade ja isadega eesti pärimuslikke hällilaule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles