Sõpruse silla remont ajas hommikused ummikud pikaks

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Sõpruse sild Tartus.
Pildil Sõpruse sild Tartus. Foto: Margus Ansu

Täna hommikul võisid tuhanded Annelinna poolt kesklinna liiklejaid kogeda, et liiklus ei suju kohe kuidagi. Selle põhjuseks on Sõpruse sillal jätkuv remont, mis on hommikusel tipptunnil paisutanud ummikuid juba septembri algusest alates.

Linnavalitsuse teatel oli täna hommikul suletud Sõpruse silla üks Kalevi tänava suunaline sõidurada. Paisumisvuukide paigaldamiseks tuleb sillal sulgeda üks sõidurida vähemalt üheks ööpäevaks.

Kuigi Kalevi tänava sõidusuunal on need tööd kavandatud nädalavahetustele, pole see vihmaste ilmade tõttu alati võimalik. Kuna tehnoloogilistel põhjustel ei ole paisumisvuuke võimalik paigaldada märja teekattega, siis kasutab ehitaja iga kuiva päeva, et lõpetada silla remont tähtaegselt.

Sujuvama liikluse tagamiseks suunatakse liiklus ühele sõidurajale juba Sõpruse ringristmikul. Seetõttu ongi pudelikaelaks hoopis ringristmik ise, mida tasuks võimalusel vältida.

Hommikul kella 7.30 paiku ulatus ummik Kaunase puiesteele Kivilinna koolihoonete juurde. Kella 8.15 paiku seisid autod jätkuvalt järjekorras Kaunase pst ja Jaama tänava ringristmikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles