Uus jäätmejaam on kundepõuas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Aadressil Jalaka 60b avatud uus keskkonnajaam alustas tööd alakoormusega, seda haldava Epler & Lorenzi juhataja Janis Lorenzi sõnul tõi esimese kolme päevaga oma jäätmeid jaama mõnikümmend inimest.


«Eks harjumine võta aega,» arvas Lorenz.



Tartu linnavalitsuse keskkonnateenistuse juhataja Ülle Mauer tõdes, et keskkonnajaama kolimine tekitab paratamatult segadust. Kuna aga linnal pole oma maal jaamale kohta, tuli korraldada konkurss ning uue asupaiga määrasid soodsaimat hinda pakkunud Epler & Lorenz ja Eesti Vanapaber.



Linnale kuuluval maal paikneb Jaama 72c keskkonnajaam, mida haldab Veolia Keskkonnateenused. Veolia hallata oli eelmise aasta lõpuni ka Tähe 108 jäätmete tasuta vastuvõtt, mis nüüd konkursi alusel Epler & Lorenzi kätte libises.



Nii Jaama kui Jalaka tänava keskkonnajaam on avatud tööpäeviti kell 12–18 ja laupäeviti kell 10–16. Maueri kinnitusel võetakse mõlemas tasuta vastu Tartu linna ning Haaslava, Luunja, Tähtvere, Tartu ja Ülenurme valla elanike liigiti kogutud jäätmeid, välja arvatud segaolmejäätmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles