Tammeka püüab Narvalt taas võitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme algusega kell 17 võõrustab Tartu JK Tammeka sel hooajal teist korda Narva JK Transi. Eelmine mäng jäi 1:1 viiki. Mõlemas võõrsil peetud kohtumises oli edukam Tammeka.

Tammeka treener Uwe Erkenbrecher ütles jalgpalliliidule antud intervjuus, et Tammeka vajab kindlasti laupäeval punkte. «Nagu meilgi, pole Narval eriti võite ja meie vahe on väga väike. Õnneks pole keegi koosseisust väljas, Heiko Tamm tuleb samuti mängukeelu alt tagasi ja Kevin Anderson mängis eelmise mängu samuti päris hästi, nii et meil on natukene valikut. Me ei pea võitma ilusalt, aga me peame võitma.»

Tammeka on praegu liigatabelis 25 punktiga kaheksas, Trans 24 punktiga üheksas. Pärast laupäeva on meistriliiga põhiturniiril jäänud mängida veel seitse vooru, Tammeka ajakavva lisandub viiendas voorus vahele jäänud kohtumine Sillamäe Kaleviga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles