Prožektorid öise metsa kohal tekitasid kohalikes küsimusi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalvekopter.
Piirivalvekopter. Foto: Küllike Rooväli

Eile hilisõhtul märkasid mitmed inimesed Tartumaal Pangodi järve ümbruses tiirutamas helikopterit, mis valgustas prožektoriga maastikku ning teatasid sellest Postimehe toimetusele. Selgus, et taga otsiti samal õhtul kadunuks jäänud vanemat naisterahvast, kes jäi selle operatsiooni käigus siiski leidmata.

Kohalike elanike kinnitusel tiirutas kopter Kambja vallas asuva territooriumi kohal 18. septembri õhtul kella 11 ja 19. septembri öösel kella 1 vahel.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk kinnitas Tartu Postimehele, et nii politseinikud kui piirivalvekopter otsisid taga metsa läinud vanemat naisterahvast. Otsingute käigus naist ei leitud, küll aga märkas hommikul kella 6 paiku üks Tartu-Otepää maanteel sõitnud juht vanadaami maantee servas.

Eile kella 16 ajal teatati politseile, et Kambja vallas on kadunuks jäänud alzheimeri tõbe põdev 76-aastane naine. Naisel telefoni kaasas ei olnud.

Nii politseisse teatanud lähedane kui ka kolm politseipatrulli asusid naist otsima, kontrollisid ümbruskonda jäävaid teid ja küsitlesid inimesi. Otsingutesse kaasati ka teenistuskoer ja kopter, kuid öösel kella üheks naist paraku ei leitud ja pimeduse tõttu otsingud lõpetati.

Hommikul kella 6 paiku teatas kodanik Tartu-Otepää maanteelt politseile, et nägi ühel teepervel tõenäoliselt abi vajavat memme. Patrull läks sündmuskohale ning kutsus kohale kiirabi. Viimane viis naise tervisekontrolliks haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles