Liinibuss uppus ümbersõiduteel porri

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe loodab leida bussidele noored juhid.
Sebe loodab leida bussidele noored juhid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile õhtul Tartust Lõuna-Eesti kagutippu Saatsesse sõitnud aktsiaseltsi Sebe kiirliinibussi teekond katkes ootamatult Räpinas. Ühissõiduk vajus remondis oleva teelõigu ümbersõiduteel põhjani mutta.

Kell 18.45 Tartus väljunud bussiga paki Kagu-Eestisse läkitanud Guido Kaldmaa kuulis hiljem paki saajalt, et miskipärast polnud liinibuss Räpinast edasi sõitnud. Kaldmaa asus asja uurima ning kuulis Tartu dispetšerilt, et buss vajus Räpina linnas läbi teepinna. Seepeale teavitas Kaldmaa uuesti paki omanikku, et mingu see saadetisele Räpinasse järele.



Bussijuht Üllar Kuusik rääkis Tartu Postimehele, et Räpinas asuv ümbersõidutee on väga viletsas seisus. «Täielik kuumaastik,» tõdes Kuusik. Ühes halva nähtavusega kohas vajunud sõiduk lihtsalt põhjani kinni ja jäänudki sinna seisma.



Reisijaid sõitis bussis sel hetkel kõigest kaks ning nendele tuldi järele. Räpinast sai Guido Kaldmaa saadetud paki kätte ka selle omanik.



Lõuna-Eesti päästekeskuse teatel saabus õhtul kella 21.36 paiku teade Räpinas porisse kinni jäänud bussist. Teataja sõnul takistas Võõpsu maanteel seisnud buss liiklust. Väljasõitnud päästemeeskond aitas bussi taas liikuma.



Üllar Kuusiku sõnul sõitis ta pärast mudaaugust pääsemist liini lõpuni ning alustas täna hommikul uuesti Saatsest reisi Tartusse, mis sel korral õnneks porrivajumisega ei lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles