Bussijuht võttis öösel peale maanteel nutnud välistudengi

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi öisel Võru–Tallinn liinil Reolas peatust ette nähtud ei ole, peatas juht bussi, kuna mõistis, et inimene võib hädas olla. Foto on illustratiivne.
Kuigi öisel Võru–Tallinn liinil Reolas peatust ette nähtud ei ole, peatas juht bussi, kuna mõistis, et inimene võib hädas olla. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

«Tüdruk rääkis, et ta istus südaööl Tartus autosse ja ta sõidutati linnast välja,» sõnas Sebe bussijuht, kes võttis kolmapäeva öösel vastu hommikut Reolas peale nutva üle kere väriseva inglise keeles rääkiva neiu, kellel polnud õrna aimugi, kus ta asub.

Ööl vastu kolmapäeva kell 3.15 väljus Võru–Tallinna buss nagu tavaliselt ja pidi graafiku järgi Tartusse jõudma kell 4.30, kirjutab Õhtuleht. Vahepeale jääb mitmeid kohti, kus peatust ei ole ette nähtud – üks neist on Ülenurme vallas asuv Reola küla.

Kui buss pööras Põlva–Tartu maanteelt Võru–Tartu maanteele, märkas juht ööpimedusele vaatamata Reola peatuses käega märku andvat inimest juba kaugelt.

Politsei teatel viibis tudeng maanteel alla tunni, kuna ta sai bussile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles