Jõgeval vahetab Reformierakond võimupartneri välja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva linnapea Kalmer Lain.
Jõgeva linnapea Kalmer Lain. Foto: Erakogu

Ajalehe Vooremaa andmetel sõlmisid Reformierakond ning Isamaa ja ResPublica Liit eelkokkulepe Jõgeva linna valitsemiseks aastatel 2009 – 2013. Juba valimisteööl alanud läbirääkimistel lepiti kokku, et linnapeana jätkab Kalmer Lain, kes kogus Jõgeva linnavolikogusse kandideerijate seas enim hääli (235).


«Valitsemisprogrammide osas meil Isamaa ja Res Publica Liiduga märkimisväärseid erimeelsusi ei ole ja läbirääkimised koalitsioonilepingu sõlmimiseks algavad juba esmaspäeva õhtul,» praegune meer Lain ajalehele.



Kui valimistulemuste kinnitamisega kõik laabub, siis peaks Jõgeva uus linnavolikogu kogunema juba oktoobri lõpus ja uus linnavalitsus ametisse saama novembri esimesel nädalal.



Jõgeval ametis jätkav linnapea tänas senise koostöö eest ka Keskerakonda, kellega viimased neli aastat Jõgeva linna edukalt juhiti ja kaunimaks muudeti. Väikelinna elu-olu edasiseks parandamiseks soovib Lain ettevõtjatega tõhusat koostööd teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles